Dierenportretten in zwart-wit


Een handgetekend portret van je huisdier

Hallo, mijn naam is Dyenne. Als professioneel dierenportrettist teken ik al meer dan 25 jaar dierenportretten in opdracht. Dat doe ik aan de hand van één of meerdere foto’s die je door mij laat maken of die je zelf aanlevert. Op die manier kan ik ook een mooi aandenken voor je maken als je dier overleden is.

Heb je een vraag of wil je een dierenportret laten tekenen? Neem dan gerust Contact met me op.

Neem contact met me op

Van een foto teken ik een sprekend portret van je huisdier. Dat doe ik in goed overleg en met aandacht voor details, zodat je een tekening krijgt waar je helemaal blij mee bent.

Dierenportretten in opdracht
Tekening van Hazel – 30 x 40 cm

De meerwaarde van een tekening

Een tekening hoeft geen exacte kopie van de voorbeeldfoto te zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om (storende) dingen van de foto aan te passen of dieren van losse foto’s samen te voegen op één tekening. Als je aangeeft wat je mooi vindt maak ik een tekening waar je nog jarenlang met plezier naar kijkt.

Je kunt een tekening laten maken van de kop of van het hele dier, op een witte of getekende achtergrond. Een overzicht van alle formaten en mogelijkheden vind je op de pagina Prijslijst en werkwijze.

Prijslijst en werkwijze Bekijk de dierenportretten

~ In een getekend portret gaat alle aandacht naar de expressie van je dier ~


Gespecialiseerd in zwart-wit

Ik heb me gespecialiseerd in het tekenen van dierenportretten in zwart-wit, omdat ik houd van de rustige uitstraling van een potloodtekening. Voor het mooiste resultaat gebruik ik grafietpotlood in combinatie met zwart potlood en een beetje inkt. In een tekening “vertaal” ik de kleuren van de voorbeeldfoto naar de juiste toonwaarden en texturen. Mijn doel is om een sprekend portret te tekenen, waarin alle aandacht naar de expressie van het dier gaat.

Lees meer over mij >

Dierenportretten  in opdracht
Grafiettekening van 3 losse foto’s

Reacties van anderen

Een dierenportret laten tekenen