Dierenportretten in zwart-wit

 

Een getekend portret van je huisdier

Hallo, mijn naam is Dyenne. Als dierenportrettist heb ik me gespecialiseerd in het tekenen van honden en katten in zwart-wit. Dat doe ik inmiddels ruim 30 jaar en nog steeds met heel veel plezier. Ik teken dierenportretten in opdracht, aan de hand van één of meerdere foto’s die je zelf aanlevert. Op die manier kan ik ook een portret tekenen als aandenken aan een hond of kat die overleden is.

een getekend portret van je huisdier


De meerwaarde van een tekening

In een zwart-wit tekening “vertaal” ik de kleuren van de voorbeeldfoto naar de juiste vormen, texturen en contrasten. Daarbij kan ik storende dingen verwijderen en de achtergrond kan ik aanpassen of weglaten. Het resultaat is een tijdloos portret en omdat er geen afleiding is door kleur gaat alle aandacht naar de expressie van het dier.


Een portret van je dier laten tekenen

Als je door mij een tekening van je kat of hond laat maken gebeurt dat in goed overleg en met aandacht voor details. Je hebt de keuze uit diverse mogelijkheden en opties. Zo kun je een tekening laten maken van de kop of van het hele dier, met een witte of een grijze achtergrond. Ook kan ik dieren van losse foto’s samenvoegen op één tekening.

dierenportretten


Wil je meer weten?

Op deze website staat alle informatie over het laten maken van een Dierenportret in opdracht. Een overzicht van de formaten, prijzen en werkwijze vind je op Prijslijst en werkwijze. Dierenportretten die ik heb getekend staan in de Voorbeelden-galerij.

Als je naar aanleiding van de website nog vragen hebt kun je altijd even contact met me opnemen. Ik help je graag verder!