Dierenportretten in opdracht

 

Een handgetekend portret van je geliefde huisdier

Hallo! Mijn naam is Dyenne Nouwen. Als professioneel dierenportrettist heb ik me gespecialiseerd in het tekenen van honden en katten in zwart-wit. Dat doe ik aan de hand van één of meerdere foto’s, die je zelf aanlevert.

Dierenportretten in opdracht

Hazel in grafietpotlood – 30 x 40 cm


De meerwaarde van een getekend portret

Mijn doel is niet om een exacte kopie van een foto te maken, maar juist een verbeterde versie ervan. Storende dingen van de voorbeeldfoto kan ik in een tekening meestal weglaten.

Wanneer je door mij een portret van je dier laat tekenen gebeurt dat in goed overleg en met aandacht voor details. Het portret wordt pas afgeleverd als je helemaal tevreden bent.

Dierenportretten in opdracht

Pepper in grafietpotlood – 22 x 22 cm


In zwart-wit gaat alle aandacht naar de expressie van het dier

In een zwart-wit tekening worden de kleuren van de voorbeeldfoto “vertaald” naar de juiste vormen, texturen en contrasten. Het resultaat is een stijlvol en tijdloos portret. En omdat er geen afleiding is door kleur gaat alle aandacht naar de expressie van je dier.

Dierenportretten in opdracht

Youb in zwart-wit pastelpotlood – 21 x 30 cm


Wil je ook een tekening van je dier laten maken?

Op deze website vind je informatie over de mogelijkheden, prijzen en werkwijze voor het laten maken van dierenportretten opdracht. Voorbeelden van tekeningen die ik gemaakt heb vind je in de voorbeelden-galerij.

Als je naar aanleiding van de website nog vragen hebt hoor ik het graag!