Algemene voorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden voor een dierenportret in opdracht – per 01-09-2021

De referentiefoto’s
Je dient er zelf voor te zorgen dat de door jou aangeleverde foto’s en andere afbeeldingen vrij zijn van auteursrecht (copyright) door derden. Je hebt ze dus zelf gemaakt of toestemming om ze te gebruiken.

Foto’s maken en/of fotobewerking
Indien voor het maken, samenvoegen en/of bewerken van referentiefoto’s een vergoeding wordt gerekend, wordt deze apart van het dierenportret gefactureerd.

Persoonsgegevens en privacy
Als je een opdracht wilt plaatsen vraag ik om je naam en adresgegevens. Zonder deze gegevens neem ik een opdracht niet aan. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je portretopdracht te kunnen uitvoeren, factureren en verzenden. I.v.m. de fiscale bewaarplicht worden je factuurgegevens 7 jaar bewaard.

Bestellen / Aanbetaling
Je ontvangt altijd eerst een foto-uitsnede/voorbeeld voor het te leveren werk, samen met de prijsopgave . Bij de prijsopgave ontvang je ook de gegevens voor de aanbetaling. De aanbetaling is 20% van de prijs van de tekening. Je opdracht is geplaatst op het moment dat je aanbetaling door mij is ontvangen.

Aflevering / Betaalwijze
Als de tekening (bijna) af is ontvang je per e-mail een foto van het werk ter beoordeling, samen met de factuur. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om te betalen.

Verzuim van betaling
Na het verstrijken van de betalingstermijn wordt de opdracht als geannuleerd beschouwd. Na 28 dagen kun je geen aanspraak meer maken op de tekening. Je aanbetaling gebruik ik als vergoeding voor de gemaakte kosten.

Levertijd
De aangegeven levertijd is indicatief en geldt vanaf het moment dat je aanbetaling is ontvangen / je opdracht is geplaatst.

Verzending
Je tekening wordt verzonden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de eindbetaling. Verzending vindt plaats binnen Nederland en België. Tekeningen groter dan 30 x 40 cm worden niet naar België verzonden.

Annulering
Door mij: Indien ik uit artistieke of materiële overweging geen mogelijkheden (meer) zie je opdracht naar behoren uit te voeren, behoud ik mij het recht voor de opdracht te annuleren. Je aanbetaling wordt terugbetaald.
Door jou: Indien je besluit de tekening niet te nemen en/of je opdracht te annuleren ben je niet verplicht het resterende bedrag te betalen. Je aanbetaling gebruik ik als vergoeding van de gemaakte kosten.

Omzetbelasting / BTW
Wegens ontheffing van de administratieve verplichtingen is het geleverde werk vrijgesteld van omzetbelasting. (Er wordt geen BTW gerekend en je kunt deze dus ook niet terugvragen.)

Gebruiksrecht – copyright
Alle door mij vervaardigde afbeeldingen en werkstukken zijn beschermd door de Wet op het Auteursrecht. Een samenvatting over copyright lees je hier.

www.dyenne.nl is een website van:

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel

Tel: 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Dyenne Sierkunsten onder nr. 20089460

BTW nr: NL155486287B01