Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden voor een dierenportret in opdracht


De referentiefoto’s

Je dient er zelf voor te zorgen dat de door jou aangeleverde foto’s en andere afbeeldingen vrij zijn van auteursrecht (copyright) door derden. Je hebt ze dus zelf gemaakt of toestemming om ze te gebruiken.


Foto’s maken en/of fotobewerking

Het door mij laten maken en bewerken van referentiefoto’s wordt apart van het dierenportret gefactureerd. Een fotoshoot is alleen gratis in combinatie met een tekening en wordt verrekend op de factuur van het dierenportret.


Persoonsgegevens en privacy

Als je een opdracht wilt plaatsen vraag ik om je naam en adresgegevens. Zonder deze adresgegevens neem ik een opdracht niet aan. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je portretopdracht te kunnen uitvoeren, factureren en verzenden. I.v.m. de fiscale bewaarplicht worden je factuurgegevens 7 jaar bewaard.


Opdracht plaatsen / Aanbetaling

Je ontvangt altijd eerst een foto-uitsnede/voorbeeld voor het te leveren werk, samen met de prijsopgave . Bij de prijsopgave ontvang je ook de gegevens voor de aanbetaling. De aanbetaling is 10% van de prijs van de tekening. Je opdracht is geplaatst op het moment dat je adresgegevens en aanbetaling door mij zijn ontvangen.


Aflevering / Betaalwijze

Als de tekening (bijna) af is ontvang je per e-mail een foto van het werk ter beoordeling. Als de tekening naar wens is mail ik de factuur. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het resterende bedrag te betalen.


Meerdere tekeningen per opdracht

Bij een opdracht voor meerdere tekeningen worden deze gemaakt als losse opdrachten. Na goedkeuring en betaling van de eerste tekening begin ik aan de volgende, enz.


Verzuim van betaling

Na het verstrijken van de betalingstermijn wordt de opdracht als geannuleerd beschouwd. Na 28 dagen kun je geen aanspraak meer maken op de tekening. Je aanbetaling gebruik ik als vergoeding voor de gemaakte kosten.


Levertijd

De aangegeven levertijd is indicatief en geldt vanaf het moment dat je aanbetaling is ontvangen / je opdracht is geplaatst.


Verzending

Je tekening wordt verzonden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de eindbetaling. Verzending vindt plaats binnen Nederland en België. Tekeningen groter dan 30 x 40 cm worden niet naar België verzonden.


Annulering

Door mij: Indien ik uit artistieke of materiële overweging geen mogelijkheden (meer) zie je opdracht naar behoren uit te voeren, behoud ik mij het recht voor de opdracht te annuleren. Je aanbetaling wordt terugbetaald.
Door jou: Indien je besluit de tekening niet te nemen en/of je opdracht te annuleren ben je niet verplicht het resterende bedrag te betalen. Je aanbetaling gebruik ik als vergoeding van de gemaakte kosten.


Omzetbelasting / BTW

Wegens ontheffing van de administratieve verplichtingen is het geleverde werk vrijgesteld van omzetbelasting. (Er wordt geen BTW gerekend en je kunt deze dus ook niet terugvragen.)


Gebruiksrecht – copyright

Alle door mij vervaardigde afbeeldingen en werkstukken zijn beschermd door de Wet op het Auteursrecht. Een samenvatting over copyright lees je hier.

De tekeningen die ik maak gebruik ik als voorbeeld op deze website en op social media. Wil je liever niet dat je tekening (voor een bepaalde datum) als voorbeeld gebruikt wordt? Laat het me dan bij het plaatsen van je opdracht even weten.


Dyenne.nl is een website van:

Dyenne Nouwen
Dulderstraat 23
4751 WH Oud Gastel

Tel: 06-14502091
E-mail: info@dyenne.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Dyenne Sierkunsten onder nr. 20089460

BTW nr: NL155486287B01