Reacties van klanten

Heb je een dierenportret laten tekenen of cadeau gekregen? Ik stel het op prijs als je een berichtje schrijft om te laten weten wat je ervan vindt!

Vertel je ervaring

2 hele mooie portretten

Wij hebben 2 hele mooie portretten gekregen van onze overleden honden, Sita en Stella. We zijn er erg blij mee en vinden ze prachtig… waardoor we nu enthousiast een sprekende foto aan het zoeken zijn van Tessa, onze eerste Labrador.

Joke

Mijn vader is er erg blij mee

Mijn vader is er erg blij mee. Ik heb de tekening gisteren ook voor het eerst gezien en hij is prachtig geworden! Nogmaals bedankt!

Emma

Ze vindt hem geweldig

Anneke heeft de tekening gekregen en was er helemaal beduusd van. Ze vindt hem geweldig. Hij krijgt straks een ereplaats op de muur. Ook de hele familie heeft met bewondering de mooie prent bekeken. Nogmaals bedankt.

Willy

Hij is ontzettend mooi gelukt!

Hij is ontzettend mooi gelukt! Mijn schoonfamilie is er heel erg blij mee. Ik hoop dat je dit nog lang blijft doen!

Karl

De tekening is binnen

De tekening is binnen. Echt ontzettend mooi geworden, ben er erg blij mee. Ze zal een mooi plekje in huis krijgen. Dank je wel!

Manon

Ze lijkt echt exact

Daantje heeft een prachtig plekje gekregen. Ik ben echt ontzettend blij. Ze lijkt echt exact, mijn kinderen dachten zelfs dat het een foto was. Ik denk een mooi compliment. Heel erg bedankt!

Céline

Ontzettend blij mee!

Ik heb het portretje in goede staat binnengekregen en meteen ingelijst. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Wat een topwerk!

Cidaq

Geweldige tekenares

Geweldige tekenares. Zeker aan te raden als je een of meerdere van je dieren wilt laten tekenen. Wij hebben nu 8 tekeningen van onze katten en zijn er dolblij mee.

Inie

Prachtige tekening

Prachtige tekening van onze hond, ze heeft precies zijn karakter getroffen en de details zijn verbluffend.

C. Hagen

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de vlotte, vriendelijke afhandeling en het prachtige eindresultaat!

S.D.