Veelgestelde vragen

Wat kost een tekening?


De prijs van een dierenportret is afhankelijk van het formaat en de extra opties die je kiest. De tarieven vind je op de pagina Prijslijst en werkwijze. Vóór het plaatsen van je opdracht ontvang je altijd eerst vrijblijvend een prijsopgave met de totaalprijs van het portret (inclusief opties en verzendkosten).

Welk formaat tekening kies ik?


Als je twijfelt over het formaat, voor rechthoekig of vierkant, dan adviseer ik je graag aan de hand van de foto’s van je dier. Ik kijk dan of de foto duidelijk genoeg is voor het formaat tekening dat je wilt en maak eventueel verschillende foto-uitsneden/composities. Als het dier overleden is en/of de foto’s niet erg duidelijk zijn kan ik meestal wel een kleiner formaat tekening maken.

Wat zijn goede referentiefoto’s en hoe kies ik die?


Als je niet zeker weet of de foto’s van je dier geschikt zijn voor een tekening mag je ze altijd opsturen, zodat ik kan kijken wat de mogelijkheden zijn. Als het je niet lukt om goede foto’s te maken kun je het dier door mij laten fotograferen.

Wil je weten of je goede foto’s hebt of wil je speciaal voor de tekening foto’s (laten) maken? Meer informatie vind je bij de Fototips.

Hoe lever ik foto’s aan?


Het versturen van foto’s kan per e-mail, via WeTransfer of met het formulier op de Contact-pagina.

Hoe plaats ik een opdracht voor een dierenportret?


Als je foto’s geschikt zijn ontvang je een foto-uitsnede voor de compositie, samen met een prijsopgave. Ook ontvang je de gegevens voor de aanbetaling van 10%. Je opdracht is geplaatst op het moment dat je aanbetaling en adresgegevens door mij zijn ontvangen.

Het versturen van foto’s kan per e-mail, via WeTransfer of met het formulier op de Contact-pagina.

Wanneer moet ik betalen?


Zodra de tekening (bijna) af is ontvang je per e-mail een foto van het werk ter beoordeling. Je kunt dan nog aanpassingen doorgeven. Als alles naar wens is stuur ik je de factuur en vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het resterende bedrag te betalen.

Hoe lang is de levertijd?


De levertijd is afhankelijk van het aantal lopende opdrachten en het formaat van het portret dat je wilt laten maken. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 weken, maar kan in drukke periodes langer zijn. Zorg er dus voor dat je de opdracht op tijd plaatst als het portret vóór een bepaalde datum/gelegenheid af moet zijn.

Je tekening wordt verzonden binnen 3 werkdagen ná ontvangst van je betaling.

Hoe wordt een dierenportret verzonden?


Verzendwijze: Dierenportretten vanaf 15 x 21 cm worden aangetekend verzonden. Kleinere tekeningen kunnen verzonden worden als brievenbuspakje.

Verpakking: Een tekening wordt samen met de passe-partout en kartonnen versteviging verpakt in een foliehoes. Daar omheen gaat een stevige kartonnen wikkelverpakking.

Wat zijn de verzendkosten?


Voor verzending worden de volgende tarieven gerekend:
– brievenbuspakje NL: € 5,00
– aangetekend NL: € 10,00
– BE: op aanvraag

Dierenportretten kunnen op afspraak afgehaald worden in Oud Gastel.

Hoe kan ik een tekening het beste inlijsten?


Welke lijst je het beste kiest, waar je die koopt en hoe je inlijst lees je op Tekening inlijsten.


Niet gevonden wat je zocht?

Neem gerust contact met me op. Ik help je graag verder!

Naar de contact-pagina